письмо картинка мзсМіністерство закордонних справ України звернулося до СК «Інтер-Плюс» стосовно подовження терміну дії договорів туристичного страхування особам, які вимушено залишилися за межами України, а саме – у Таїланді.

Чинні Правила страхування передбачають те, що громадяни можуть придбати Договір туристичного страхування  лише на території України. Та ми розуміємо всю серйозність ситуації та, як соціально відповідальні представники страхового ринку, не можемо бути осторонь проблеми, з якою зіткнулися наші громадяни в інших країнах. Тому ми зв’язалися з усіма нашими клієнтами, у яких найближчим часом закінчується термін дії страхового покриття  та запропонували їм подовжити термін дії договорів страхування.

СК «Інтер-Плюс» не може залишити в біді співгромадян, які не є нашими клієнтами та яким їх страхові компанії відмовили у подовженні терміну дії договорів страхування.

Для таких клієнтів було розроблено пропозицію по оформленню  страхового договору за стандартною ціною, але з періодом очікування 3 дні (часова франшиза). Покриття починає діяти з четвертої доби після оформлення договору та сплати страхової премії.

Лист-відповідь Міністерству закордонних справ України